La quinta inn fresno ca

Greenwood, IN

2011.08.01 01:29 GreenwoodIN Greenwood, IN

/GreenwoodIN is an subreddit for the city of Greenwood, IN and events relating to the city and surrounding areas.
[link]


2018.09.05 00:24 AbsolutTBomb Pigeon Forge, Tennessee

A subreddit for Pigeon Forge, Tennessee
[link]


2011.12.31 00:28 greatyellowshark Joshua Tree and the surrounding areas

Joshua Tree National Park - in the Mojave and Colorado desert, southern California. Rock climbing, bouldering, camping, hiking - it's all here.
[link]


2023.05.29 14:42 stiridinbucovina 30 Mai – Ziua Direcției Generale Anticorupție

La data de 30 mai 2023, Direcția Generală Anticorupție, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sărbătorește 18 ani de la înființare, ca structură specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.
https://stiridinbucovina.ro/30-mai-ziua-directiei-generale-anticoruptie/
submitted by stiridinbucovina to stiridinbucovina [link] [comments]


2023.05.29 14:41 IulianHI Utilizarea Eficientă a Bridelor pentru Cabluri în Diverse Aplicații

Utilizarea Eficientă a Bridelor pentru Cabluri în Diverse Aplicații
Bridele pentru cablu sunt componente vitale într-o serie de domenii, de la sistemul de rețea al companiei dvs. până la menținerea ordinii în cablurile de la televizorul din casa dvs. Acestea sunt elemente esențiale pentru organizarea, prinderea, siguranța și protecția cablurilor.

https://preview.redd.it/p8bqpgt5nr2b1.jpg?width=1920&format=pjpg&auto=webp&s=38d243f4c9641668fbe3e954a90d8d26e5b92796

Cum Funcționează Bridele pentru Cablu?

Bridele pentru cablu, cunoscute și sub numele de legături pentru cablu sau coliere de prindere, sunt, în esență, dispozitive de fixare sau de strângere. Sunt fabricate, de obicei, din plastic rezistent, deși se pot folosi și alte materiale, cum ar fi oțelul inoxidabil. Acestea au o formă alungită și subțire, cu un cap la un capăt care conține un mecanism de blocare.
Atunci când împingem partea liberă a bridei prin capul ei, mecanismul de blocare intră în funcțiune și împiedică bridele să se desprindă. Acest lucru permite formarea unui inel strâns, care poate fi folosit pentru a prinde sau a susține cabluri.

Importanța Bridelor pentru Cablu

Bridele pentru cablu pot fi privite ca o modalitate simplă și eficientă de a păstra ordinea în cabluri. În lumea tehnologiei de astăzi, unde majoritatea dispozitivelor noastre funcționează pe baza cablurilor, o soluție de gestionare a acestora este absolut necesară.
În companii, unde există un număr mare de cabluri pentru echipamentele informatice, precum servere, computere și routere, bridele pentru cablu sunt indispensabile. Ele ajută la prevenirea încâlcirii cablurilor, protejează cablurile de daune și facilitează identificarea și depanarea în caz de probleme.

Diverse Utilizări ale Bridelor pentru Cablu

În afara de utilizarea de bază de a menține cablurile împreună și organizate, bridele pentru cablu au o serie de utilizări în diferite domenii:
  • Instalarea echipamentelor de rețea – Atunci când instalați echipamente de rețea, puteți folosi bride pentru cablu pentru a ține cablurile organizate și a preveni încâlcirea acestora.
  • Utilizare în construcții – În construcții, bridele pentru cablu sunt folosite adesea pentru a fixa cablurile de iluminat, de încălzire sau de climatizare.
  • Reparații auto – În mecanica auto, acestea sunt folosite pentru a fixa cablurile care leagă diverse componente ale mașinii, de exemplu, pentru a menține în ordine cablurile de sub capotă.
  • Utilizări casnice – Acestea sunt de asemenea folosite în gospodărie pentru a menține ordinea în cablurile de la aparatele electrice, televizoare, console de jocuri, computere etc.

Selecția Potrivită a Bridelor pentru Cablu

Când vine vorba de alegerea bridelor potrivite pentru cablu, există mai multe aspecte de luat în considerare. În primul rând, trebuie să luați în considerare dimensiunea și numărul cablurilor pe care doriți să le legați. Diferite dimensiuni de bride sunt disponibile pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de cabluri.
Materialul este un alt aspect important de luat în considerare. Deși majoritatea bridelor pentru cablu sunt fabricate din plastic, unele aplicații pot necesita bride de oțel inoxidabil pentru o durabilitate și o rezistență mai mare.
De asemenea, trebuie să luați în considerare mediul în care vor fi folosite bridele. De exemplu, pentru aplicații în exterior sau în medii cu temperaturi extreme, ar trebui să alegeți bride care pot rezista la condițiile respective.
Pe lângă toate acestea, marca și calitatea bridelor pentru cablu joacă de asemenea un rol important. Un furnizor de încredere, precum Storel, vă poate oferi produse de înaltă calitate care să corespundă nevoilor dvs.

Încheiere

Bridele pentru cablu sunt instrumente uimitoare, cu o gamă largă de aplicații în diverse domenii. Prin alegerea tipului potrivit de bride pentru cabluri, vă puteți asigura că toate cablurile dvs. rămân organizate, sigure și protejate.
În cele din urmă, indiferent de complexitatea proiectului dvs., asigurați-vă că aveți brida potrivită pentru a realiza treaba. Un magazin de încredere precum Storel vă poate ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie.
submitted by IulianHI to MagazinOnline [link] [comments]


2023.05.29 14:22 maneleclasice manual de utilizare a WC-urilor

nu stiu cum este la toaletele de femei, dar incerc sa fac un scurt ghid de utilizare a toaletelor publice, si mai putin publice (spatii de birouri din multinationale, etc)
- daca vrei sa te pisi, ai doua optiuni. 1. te duci la pisoar, te pisi, tragi apa. 2. te duci la weceu. a) ridici capacul, te pisi, tragi apa. b) daca esti prea gras, nu ochesti bine, lasi colacul, te asezi, te pisi, tragi apa
- daca vrei sa te caci ai o singura optiune. te duci la closet, lasi colacul, te asezi cu curu, te caci, ridici colacul (ca sa nu curga zoaie) dai cu pamatuful pina cureti tot, tragi apa. daca nu s-a dus tot, mai tragi apa pina se duce. daca ai reusit sa infunzi weceul, iesi afara, iei legatura cu o femeie de servici sau ceva de genu, ii ceri o galeata, o umpli dupa care torni peste. daca nu functioneaza, iei o sopirla, te intorci la closet, si intorci la rahat pina cind se scurge tot.

scriu acest manual de utilizare pt ca aparent romanul s-a invatat cu weceul din curte (impropriu spus weceu, pt ca wc = water closet, iar cacastorile din fundul curtii nu sint racordate la apa) si aparent are mari probleme sa foloseasca un asemenea obiect de uz modern. din pacate, cele mai dezastruoase experiente le-am avut in caminele din regie, la cacastorile din companiile de IT, sau in lanturile unui club exclusivist de sali de sport, nu dau nume, ironia sortii face ca prescurtarea companiei sa fie tot WC. de mall-uri si benzinarii nu mai discut.
eu inteleg ca sintem needucati si necivilizati, dar incercati, pe cit posibil ca atunci cind parasiti toaleta, sa nu lasati in vas, pe pereti, sau unde va mai tuna voua, urmele caracterului dvs

va multumesc daca veti impartasi acest mesaj pe toate retelele de socializare. inteleg cu oculta, cu nu ne vinem tara, cu dacii liberi, cu greva profesorilor etc. zic ca ar fi mai bine sa incepem cu esentialul, sa invatam cum sa ne cacam civilizat!
submitted by maneleclasice to Romania [link] [comments]


2023.05.29 14:19 wazdiz [Intrebare] Transfer fonduri intre tari

Salutare,
Un pic de background...
Momentan locuiesc (sunt rezident) si investesc la bursa din strainatate (Scandinavia). Folosesc Saxo, daca conteaza.
Sunt orientat pe long-term investments si urmaresc sa acumulez dividende :)
Problema mea este ca sunt taxat cu 27% pentru castigurile pana la 8500 USD/an. Tot ce depaseste suma asta, se taxeaza cu 42%.
Intrebarea mea...
Pot sa mut banii si sa investesc din Romania, ca sa eficientizez procesul?
As aprecia raspunsuri, pareri si alte clarificari din sfera juridica.
submitted by wazdiz to robursa [link] [comments]


2023.05.29 14:14 ZennithRising Ce să fac cu vecinul care dă cu ușa mașinii lui în mașina mea?

Ca să mai schimbăm un pic discuția din categoria "ce să fac cu vecinul gălăgios" vin eu cu una nouă: Ce să fac cu vecinul care dă cu ușa mașinii lui în mașina mea?
Contextul este următor: Stăm la bloc, parcări private cu CF, destul de mici parcările (gen Passat, Audi, sau orice trece de categoria "mașină mică de oraș" e la limită). Totuși, dacă ești cumsecade, parchezi normal (drept) și lași câte 2 dale de pavaj în stânga și dreapta, poți deschide ușa fără să dai în cea de lângă.
Aici vine nemulțumirea mea, vecinul cu soția lui fie că parchează polo-ul, fie că e vorba de noul lor bolid jeep, fac cum fac și ori că dau cu ușa în a mea, ori nu pot eu deschide ușa la cât de strâmb parchează.
Recent am revopsit ușa din spate datorită unui mic accident separat de problema parcării, deci am avut "o planșă nouă" ca să urmăresc ce face vecinul. În ultima lună m-am trezit cu 13 julituri care se văd clar că au fost pe partea unde parchează ei, cauza lor fiind mult ca sigur deschiderea bruscă a ușii (după forma lor verticală).
De menționat poate că au și copii între vârsta de 5-8 ani foarte năzdrăvane. Totuși, de mai multe ori am discutat pe cale amiabilă cu vecinul nu doar să parcheze drept, ci și să aibă grijă la loviturile cu ușa. A "înțeles" și toată "înțelegerea" ține de obicei 1-2 luni.
Deja nu am am chef și nervi să dădăcesc nepăsarea altora. Nu am o mașină scumpă dar am grijă de ea și cu vecinul din partea cealaltă ne respectăm limitele deși el are un Audi Quattro. De ce naiba cu un Polo nu poți parca normal? Apoi acuma și-au cumpărat jeep, o să mă trezesc peste încă o lună că îndoaie tabla? Fac și eu la fel și perpetuăm toată treaba?
Cei care ați mai avut sau aveți astfel de întâmplări, cum ați gestionat problema? Este cale legală de a proceda? Avem camere de supraveghere dar mașinile noastre nu se văd foarte clar și nu cred că ar fi fezabil să mă uit peste sute de ore de filmări pentru o șansă de a vedea cum deschide ușa peste mașina mea.
Feromoni de crap?
submitted by ZennithRising to Romania [link] [comments]


2023.05.29 13:58 GHGAmbitiousBat Electric Castle 2023 General Access Pass

Salut, am doua General Access Pass pe care vreau sa le vand. Nu ma atrage nimic la lineup-ul de anul asta asa ca zic pas. Slide into my DMs daca sunteti interesati! Mersi!
submitted by GHGAmbitiousBat to cluj [link] [comments]


2023.05.29 13:51 RaduTrica Simt nevoia nebună să plec în aventură.

Salut fraților. Niște context. Am 23 de ani, am absolvit o facultate în domeniul artistic iar acum lucrez în turism. Organizez excursii, plec ca și însoțitor etc. Lucrez momentan de 3 luni, nu e rău, dar nici ideal, banii puțini, stresul mare, mediul de muncă așa și așa. Ideea e că simt o nevoie nebună să plec în aventură. Ma simt claustrat în oraș și la lucru. Îmi vine să imi dau cu capul de pereți. Când n au de lucru tot ce caut sunt trasee montane, de drumeție, cu bicicleta, cu kayakul etc. Îmi vine să îmi dau demisia peste vreo lună, să îmi iau rucsacul in spate și să fac toată Via Transilvanica solo cu cortul. Ce voiam să va întreb este: ați mai făcut așa ceva? Ați mai simțit nevoia asta? Dacă da, cum ați gestionat-o? Nu caut un răspuns universal, ci niște păreri poate și pro si contra
submitted by RaduTrica to CasualRO [link] [comments]


2023.05.29 13:30 2019h740 306-232

306-232 submitted by 2019h740 to YAPms [link] [comments]


2023.05.29 13:26 xDreaderr2 PCGarage nu vrea sa-mi onoreze comanda

Salut roddit, ieri am comandat un laptop de pe PCGarage care se afla in stoc furnizor pentru care am prins un pret bun si o reducere de 25% (asta la 5820 dupa reducere). Astazi primesc mail de la operator, laptopul nu mai este in stoc la furnizor si daca doresc inlocuirea sau anularea comenzii.
Ii spun doamnei ca doresc sa inlocuiesc cu cel mai apropiat produs ca performanta de pe site si sa pastrez pretul agreat in comanda initiala. Zis si facut, ii dau link-ul asta care are acelasi CPU, GPU, RAM si SSD, dar cumva este cu 1500 mai scump. Domana imi spune ca poate inlocui produsul, dar imi creste si pretul.
Intrebarea mea este: au voie sa modifice sau sa anuleze comanda plasata dupa bunul plac sau sunt obligati sa o onoreze in conditiile initiale? Merita sa fac sesizare la ANPC?
Intre timp a disparut si celalalt laptop.
TLDR: Am comandat un produs care era pe stoc, azi a disparut, dar cei de la PCG sunt fericiti sa imi vanda unul mai scump sau sa imi anuleze comanda.
submitted by xDreaderr2 to Romania [link] [comments]


2023.05.29 13:04 villanelIa Se poate opri un retur posta romana?

Salut! Acum o luna mi-a fost trimis un colet din india care a ajuns in tara pe la inceput de Mai. Pe 10 Mai chipurile ar fi ajuns chiar in orasul meu, asta fara sa mai fie scanat coletul sau sa fie updatat undeva. Pe 19 mai dupa *10* zile de inmagazinare a fost trimis spre retur pentru ca nu l-am ridicat, iar in data de 26 Mai am primit la cutie instiintarea sa ma duc sa ridic coletul de la posta. Evident nu am putut ca e dat retur. Acum ce fac? Trebuie sa astept sa ajunga in India ca sa il trimita prietenul meu iar? Nu pot sa il recuperez cumva?
submitted by villanelIa to AskRomania [link] [comments]


2023.05.29 13:03 Santanaa42 Mon date

Bonjour bonjour J'ai eu mon 3eme date avec un mec ce dimanche, et j'ai l'impression que ca ne s'est pas bien passé, pourtant il m a renvoyé un message une heure après être rentré chez lui. Vous en pensez quoi? C'est bon signe si il continue de me parler, ou alors c'est juste de la politesse? J'attends vos réponses :')
submitted by Santanaa42 to france [link] [comments]


2023.05.29 13:03 Dulkiq Impozitarea progresiva

Salut!
Au fost ceva povesti legate de impozitare progresiva, ca s-ar aplica si la noi bla bla intr-o zi cu soare. Pana acum nu stiam de asa ceva si incerc sa inteleg fenomenul si ce beneficii ar aduce.
Cautand pe net, am gasit asta (nu ca nu ar fi oarecum evident din nume): " Impozitarea în cote progresive înseamnă că pe măsură ce veniturile contribuabililor sunt mai mari, cresc și cotele de impozit datorate statului. Astfel, fiecare cetățean ar contribui la funcționarea statului și la finanțarea serviciilor publice în funcție de posibilitățile pe care le are. "
Nu inteleg ultima parte - pana la urma cu un impozit pe venit de 10%, cum e acum nu contribuie fiecare dupa posibilitati? 10% din 1000 e 100, 10% din 5000 e 500 etc.
Ce imi scapa?
submitted by Dulkiq to Romania [link] [comments]


2023.05.29 12:55 blankhv4 Sala de fitness pentru femei

Buna, am tot zis ca vreau sa ma apuc sa am grija mai multa de mine. Ma mint de ani buni ca merg la sala si acum e momentul. Am doua sali de fitness langa chiria mea una normala si una exclusiv pentru femei. Unde recomandati sa merg? Tin sa precizez ca nu am mai fost intr-o sala de foarte multi ani
submitted by blankhv4 to WomenRO [link] [comments]


2023.05.29 12:48 bestinmatriculari Ce acte sunt necesare si cum se inmatriculeaza o masina cumparata din Olanda?

Pentru a inmatricula o masina cumparata din statul olandez, va trebui sa se tina cont de anumite informatii inainte de a trece la achizitia propriu-zisa. La inmatriculare vor fi solicitate certificatul de inmatriculare olandez, RDW-ul si factura sau contractul de achizitie.
Daca in cazul RDW-ului se poate omite prezenta sa, in situatia certificatului de inmatriculare auto trebuie sa mentionam ca este elementar pentru inmatricularea propriu-zisa. Best-Inmatriculari a realizat un articol separat, care desluseste orice nedumerare legata de acest aspect. Pe link-ul https://best-inmatriculari.ro/totul-despre-inmatricularea-unei-masini-din-olanda/ veti vedea toate informatiile in ceea ce priveste inmatricularea unei masini din Olanda.
submitted by bestinmatriculari to u/bestinmatriculari [link] [comments]


2023.05.29 12:38 Worldly_Ad_3120 pontarea la job

la compania unde lucrez e un sistem de pontaj dupa orele lucrate si orele lipsa sunt platite din banca de ore, car poate fi pe minus
de ex, m-am trezit ca am 40 ore de recuperat, am lucrat pe 1 mai sa recuperez, recomandare de catre hr.
am constatat azi ca am fost platit si nu mi -sa taiat 8 ore din alea 40...
am vrut sa le platesc...

dar la ce ticalosi au devenit cei din profesiile ce tin de HR.. mi se rupe
nu mai recuperez nimic...
daca vor vrea sa le platesc e bine fac nu ... nu
************************************************
alt bai,
daca stiti "maramite" suntem obligati sa ne luam concediu de vara de 2 saptamani ...
Aliniatul (5) din art. 148 Codul Muncii prevede: În cazul în care programarea concediilor se face fracționat, angajatorul este obligat să stabilească programarea astfel încât fiecare salariat să efectueze într-un an calendaristic cel puțin 10 zile lucrătoare de concediu neîntrerupt.
prin asta inteleg ca ramane la optiunea mea cum iau zilele de concediu

VOI CE CREDETI?
submitted by Worldly_Ad_3120 to Romania [link] [comments]


2023.05.29 12:27 Abraham_Neville Law of attraction will validate everything 💙

submitted by Abraham_Neville to AbrahamHicks [link] [comments]


2023.05.29 12:26 eubest11 Liderul PPE, Manfred Weber, cere ca Turciei să-i fie retrasă oferta de aderare la UE

Liderul PPE, Manfred Weber, cere ca Turciei să-i fie retrasă oferta de aderare la UE submitted by eubest11 to Cernavoda [link] [comments]


2023.05.29 12:16 vaveacav Daca ai facut un an de facultate la buget si decizi sa o abandonezi, esti envoit sa platesti perioada cat ai stat la buget?

Long story short, am facut un an la buget la o facultate care a fost a doua optiune. As vrea ca anul asta sa mai incerc o data la prima optiune. Daca intru, va trebui sa ma las de prima facultate.
Stiu ca se "pierde" un an la buget pentru noua facultate pentru ca am beneficiat de un an in alta parte, dar trebuie sa platesc ceva daca ma las de o facultate in care am fost la buget? Multi mi-au dat informatii contradictorii si de asta intreb si aici.
submitted by vaveacav to Romania [link] [comments]


2023.05.29 12:06 SondajeBune Transformați magia în bani cu SurveyMagic. Nu, nu este o iluzie!

Bună ziua, oameni buni,
Știu că sună incredibil, dar am o aplicație care este ca un truc magic. Nu este un iepure pe care îl scoți din pălărie, ci ceva mai bun. Serios, ceva ce toată lumea iubește - bani. Da, ați auzit bine, bani.
Fie că ești un student în căutarea unui venit suplimentar sau un pensionar care vrea să își completeze pensia, această platformă este pentru tine. Nu este nevoie să aveți un doctorat în fizică cuantică sau să știți codul Morse. Trebuie doar să te conectezi, să completezi sondaje și - bam - să ai bani în cont.
Și știu la ce vă gândiți: "Oh, da, sigur. Și zânele există, nu?". Dar nu există niciun truc, nicio abracadabra. Este pur și simplu SurveyMagic.
Să facem o mică scufundare. Așadar, SurveyMagic este o aplicație care ne permite să câștigăm bani completând oferte și sondaje. Este simplu, ușor și, după cum am menționat deja, face bani. Este ca și cum am avea propria noastră fabrică de bani, dar fără hârtie și cerneală.
Apropo, de ce să te duci la serviciu când poți face bani în timp ce-ți bei cafeaua de dimineață sau te uiți la ultimul episod din serialul tău preferat? În plus, o putem face oriunde în România.
Dar să recunoaștem. Dacă vrei să culegi beneficiile, va trebui să investești timp. Nu e ca și cum banii ar apărea pur și simplu din senin, deși ar fi frumos, nu-i așa?
Dar ceea ce oferă SurveyMagic nu se referă doar la bani. Este vorba despre a avea un impact, de a contribui la produsele și serviciile pe care le folosim în fiecare zi. Așadar, câștigați bani și vă exprimați opinia? Este ca și cum ai face o plimbare și... ei bine, găsești bani.
Acum, nu spun că te vei transforma într-un mogul al industriei doar prin completarea de sondaje. Dar, ei bine, un mic adaos la venitul tău nu strică, nu-i așa?
Deci, dacă vrei să câștigi niște bani în plus și să te distrezi în același timp, dă-i o șansă lui SurveyMagic. La urma urmei, cine nu iubește puțină magie în viața sa?
Disponibilitate: Android și iOS;
Metode de câștig: sondaje, program de promovare;
Suma minimă de plată: $5;
Metode de plată: PayPal.
Mai multe detalii în descrierea profilului meu.
Vă mulțumesc.
submitted by SondajeBune to u/SondajeBune [link] [comments]


2023.05.29 12:00 Anc0r3 Lucrand ca fiind un minor

Buna! Sunt in cautare de o slujba pe timpul verii, dar nu stiu de unde sa incep. Tin sa mentionez ca este posibil sa lucrez incepand cu luna august la ceva loc de munca chiar convenabil, dar sunt in cautare de altul, vrand sa muncesc mai toata vara.
Sansele sa fiu angajata ca vanzatoare sunt destul de mici avand in vedere ca foarte putini oameni angajeaza copii, asa ca cel mai probabil voi lucra la negru. Problema e ca nu stiu de unde sa incep sa caut, nu m-ar deranja sa fiu bona, dar nu stiu cum sa ajung sa gasesc clienti.
Ma poate ajuta cineva va rog? :) din propiile experiente sau sfaturi
submitted by Anc0r3 to CasualRO [link] [comments]


2023.05.29 11:53 ErynaM [ELI5] De ce au toti cei numiti Cosmin obsesia de a-si pune Cos Min ca nume la profilul de facebook?

Am remarcat asta acum cateva saptamani uitandu-ma in lista de prieteni. Am vreo 6 Cosmini in lista, toti, frate, dar toti au Cos Min ca nume. Ma uitam mai devreme la lista de prieteni a unei alte persoane cu care nu am avut nimic in comun pana ieri. Si acolo majoritatea covarsitoare a Cosminilor erau Cos Min sau Cos Min . Cred ca unul singur era simplu Cosmin. Si sunt Cosmini diferiti de ai mei.
Nu am vazut si pe altii cu Alex Andru sau Va Sile sau Dani Ela. Doar Cosminii isi despart numele in silabe
Care e procesul de gandire din spatele acestei decizii?
submitted by ErynaM to Romania [link] [comments]


2023.05.29 11:49 deep_kutta pete pigmentare

De anul trecut mi-au aparut pe fata niste pete maronii care am aflat ca sunt cauzate de expunerea la soare. Am folosit creme cu spf si am fost la cateva sedinte de microdermabraziune dar nici o schimbare. ma intreb daca aveti experienta cu vreun tratament care sa fi dat rezultate in ameliorarea lor sau poate chiar se poate sa dispara?
submitted by deep_kutta to WomenRO [link] [comments]